Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Avem capacitatea să obţinem cel mai bun rezultat nu doar pentru PLDM, ci pentru Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 mai 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, la Chişinău, s-a desfăşurat şedinţa în format extins a Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova, în cadrul căreia a fost pusă în discuţie situaţia politică de moment, priorităţile PLDM pe termen scurt, acţiunile de viitor şi pregătirile pentru alegerile din toamna acestui an.

Vlad Filat a accentuat că agenda stabilită, la începutul acestui an, se implementează şi a solicitat de la organele executive ale PLDM, de la membrii de partid mobilizare totală, unitate şi responsabilitate.

“Principala noastră sarcină este să asigurăm un nivel înalt de comunicare şi coordonare între colegii din teritoriu şi reprezentanţii partidului în legislativ şi executiv. Să fim într-o acţiune şi înţelegere comună pentru a reuşi să atingem obiectivele trasate şi să realizăm promisiunile făcute cetăţenilor”, a spus Vlad Filat.

În contextul viitoarelor alegeri, liderul PLDM a subliniat că şi-ar dori o competiţie între partidele politice, o competiţie a ideilor şi proiectelor.

“Sper să fie o campanie curată, să avem posibilitatea de a le oferi cetăţenilor dreptul să aleagă în baza unei competiţii de idei. Avem forţă şi capacitate să ne mobilizăm şi să acţionăm astfel ca rezultatul final să fie cel mai bun nu doar pentru PLDM, ci pentru Republica Moldova. Cuvântul de ordine acum este coeziunea şi disciplina”, a punctat Vlad Filat.

“În actuala conjunctură regională, cuvântul-cheie pentru noi trebuie să fie unitatea. Trebuie să acţionăm solidar pentru a asigura stabilitatea politică şi dezvoltarea economică a Republicii Moldova”, a spus în luarea sa de cuvânt prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă.

La rândul său, preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, s-a referit la necesitatea impulsionării procesului legislativ, astfel încât toate iniţiativele aflate pe rol în Parlament să fie adoptate în termenii stabiliţi.

Vicepreşedintele PLDM şi vicepreşedinte al Parlamentului, Liliana Palihovici, i-a îndemnat pe colegii de partid să fie în permanentă comunicare cu oamenii pentru a-i informa obiectiv despre reformele implementate şi despre proiectele pe care le realizează PLDM în beneficiul întregii societăţi.

Serviciul de presă al PLDM
Sursa: www.pldm.md

Bine aţi venit acasă, bine aţi venit în Europa! Mesajul lui Vlad Filat pentru reprezentanţii mass-media