Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a fost invitatul Academiei Succesului de la Anenii Noi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 9 mai, TLDM Anenii Noi a fost gazda Academiei Succesului. Invitatul primei ediţii al proiectului în Anenii Noi a fost preşedintele PLDM, Vlad Filat. La întrunire au participat peste 200 de tineri.

De asemenea, la eveniment au fost prezenţi Alexandru Barbăroşie, preşedintele organizaţiei teritoriale Anenii Noi a PLDM, Andrei Spînu, preşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, prim-vicepreşedintele TLDM şi Ion Gnilenco, preşedintele TLDM Anenii Noi.

La începutul întrunirii, Vlad Filat a vorbit tinerilor despre motivele care au stat la baza implicării în politică şi de ce a dec is să creeze Partidul Liberal Democrat din Moldova.

“Am fost mereu neliniştit, dar şi implicat. Este simplu să fii spectator. Eu am decis să particip şi nu doar să particip, dar şi să influenţez lucrurile din ţara noastră. Vă îndemn să faceţi acelaşi lucru, să vă doriţi să participaţi la schimbarea lucrurilor spre bine în ţara noastră”, a spus Vlad Filat.

De asemenea, liderul PLDM a vorbit tinerilor despre procesul de integrare europeană şi despre următorii paşi pe care trebuie să îi facă Moldova pentru a se mişca înainte.

“Am lansat acest proiect pentru a aduce tinerii mai aproape de persoanele care au reuşit, de persoanele care, prin activitatea lor, contribuie la dezvoltarea ţării şi la mişcareac lucrurilor înainte. Sperăm ca tinerii să înveţe de la aceste persoane şi să-şi găsească modelele lor de dezvoltare”, a spus Mihaela Spătaru, prim-vicepreşedinte TLDM.

La finalul evenimentului, preşedintele Anenii Noi a TLDM, Ion Gnilenco, a mulţumit tinerilor pentru implicare şi i-a îndemnat să se implice în continuare în promovarea mesajului european.

“Academia Succesului” este un proiect TLDM prin care tinerii sunt puşi faţă în faţă cu persoana de succes, pentru a putea învăţa din experienţa ei. Proiectul se desfăşoară în toate raioanele din ţară.

Sursa: www.pldm.md

Coaliţia de guvernare s-a întrunit în şedinţă TLDM Hânceşti a PLDM a organizat acţiunea cu genericul “Hânceşti — oraş european”