Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Hânceşti a PLDM a organizat acţiunea cu genericul “Hânceşti — oraş european”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 9 mai, Tineretul Liberal Democrat din Hânceşti a organizat acţiunea cu genericul “Hânceşti — oraş european”, la care au participat circa 400 de tineri din raion. Scopul evenimentului este de a sărbători Ziua Europei, liberalizarea regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova, dar şi de a le oferi tinerilor posibilitatea să facă schimb de experienţă.

De asemenea, la eveniment au fost prezenţi preşedintele liberal-democrat, Vlad Filat, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a PLDM, Grigore Cobzac, viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iulian Groza.

În luarea de cuvânt, preşedintele PLDM, Vlad Filat, a menţionat că organizarea acestor acţiuni este foarte binevenită, deoarece tinerii au posibilitate să comunice şi să facă schimb de experienţă.

Vlad Filat a îndemnat tinerii să se implice în procesul decizional din Republica Moldova şi să influenţeze lucrurile în aşa fel, încât ţara să progreseze şi să se modernizeze.

“Vreau să vă rog să comunicaţi, faceţi schimb de experienţă, iar ulterior tot ce aţi învăţat — implementaţi în practică. Nu fiţi simpli spectatori, din contra, fiţi implicaţi, veniţi cu sugestii, propuneri, idei, care vor duce la îmbunătăţirea condiţiilor de trai din Republica Moldova. Împreună vom reuşi să mişcăm lucrurile spre bine, iar Republica Moldova să facă parte, când mai curând, din Uniunea Europeană”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a îndemnat tinerii să contribuie la informarea cetăţenilor cu privire la liberalizarea regimului de vize şi beneficiile aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

La rândul său, liderul Organizaţiei Teritoriale Hânceşti a PLDM a făcut un apel către tânăra generaţie să susţină şi să promoveze cursul european al Republicii Moldova. “Noi mizăm pe sprijinul tinerilor care sunt viitorul Republicii Moldova”, a spus Grigore Cobzac.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a fost invitatul Academiei Succesului de la Anenii Noi Deputaţi PLDM participă la un program de schimb de experienţă în SUA