Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Academia Succesului — la Cupcini

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 12 mai, TLDM Edineţ a organizat o nouă ediţie a Academiei Succesului. Aceasta s-a desfăşurat la Şcoala Profesională din oraşul Cupcini.

Invitatul sesiunii a fost vicepreşedintele PLDM, Petru Bodarev. La întâlnire au mai fost prezenţi preşedintele OT Edineţ a PLDM, Marin Veremciuc, şi preşedintele TLDM Edineţ, Constantin Berliba.

În cuvântul de salut, Petru Bodarev a asigurat tinerii că cei ambiţioşi şi entuziasmaţi vor reuşi în cariera aleasă. Totodată, le-a vorbit tinerilor despre ce înseamnă o afacere de succes şi cum să ajungi un antreprenor de succes. Bodarev a povestit atât despre activitatea sa de antreprenor, cât şi despre cea politică, despre obstacolele întâmpinate şi cum a reuşit să le depăşească. Întrebat care este cheia succesului în carieră, Bodarev a menţionat că perseverenţa şi îndeplinirea unor obiective l-au ajutat cel mai mult în cariera de antreprenor, dar şi în cea politică.

La final, preşedintele TLDM Edineţ, Constantin Berliba, a mulţumit tinerilor pentru participare şi i-a îndemnat să se implice în viaţa social-politică, deoarece anume ei sunt cei care vor aduce schimbarea în ţară.

Sursa: www.pldm.md

PLDM a sărbătorit Ziua Europei În raionul Anenii Noi a fost constituită Asociaţia Teritorială a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”