Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În raionul Anenii Noi a fost constituită Asociaţia Teritorială a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 11 mai curent, a avut loc Conferinţa de constituire a Asociaţiei Teritoriale (OT) Anenii Noi a Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL” a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La lucrările conferinţei au participat membri şi simpatizanţi ai PLDM, membrii Consiliului de conducere al Uniunii Ofiţerilor în Rezervă, precum şi conducerea OT a PLDM.

Conform ordinii de zi, delegaţii au dezbătut structura Asociaţiei şi au aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare, planul de activitate pentru anul 2014.

Preşedinte al asociaţiei a fost ales Leonid Cornienco, iar vicepreşedinţi — Petru Gangan, Iurie Jereghi şi Nicolae Pila.

Prezent la eveniment, preşedintele Uniunii Ofiţerilor în Rezervă “STEJARUL”, colonel (r) Alexandru Gorgan, a subliniat că domeniul apărării şi securităţii se află în toiul reformelor, iar membrii asociaţiei ar putea fi implicaţi în aceste procese.

“Este salutar faptul că tot mai mulţi ofiţeri în rezervă, din diferite structuri de forţă, doresc să facă parte din Uniunea Ofiţerilor în Rezervă «Stejarul». Implicarea activă în politică a ofiţerilor care fac parte din elita societăţii este benefică”, a spus Gorgan.

La şedinţă au fost stabilite sarcinile asociaţiei şi trasate priorităţile de activitate în anul 2014.

Sursa: www.pldm.md

Academia Succesului — la Cupcini Valeriu Ghileţchi întreprinde o vizită de lucru în Nicosia, Cipru