Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Academia Succesului a ajuns la UTM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

“Învăţaţi, puneţi-vă scopuri bine determinate, obţineţi o profesie şi munciţi pentru a vă realiza visele”. Îndemnul a fost făcut de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în cadrul celei de-a 10-a ediţii a Academiei Succesului, care a avut loc la Universitatea Tehnică din Moldova.

Preşedintele PLDM i-a sfătuit pe tinerii să înveţe nu doar de dragul unei diplome, ci pentru a acumula cunoştinţe temeinice pe care ulterior să le aplice în practică.

Vlad Filat a mai vorbit studenţilor despre procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană, referindu-se la liberalizarea regimului de vize, la semnarea Acordurilor de Asociere şi Liber Schimb, dar şi la următorul pas — obţinerea statutului de ţară-candidat la aderare la UE.

“Noi vom munci mult şi sunt sigur că, în anul 2020, Republica Moldova va deveni ţară membră a comunităţii europene. Vă rog să fiţi încrezători”, a spus Vlad Filat, îndemnându-i pe tineri să se implice în procesul decizional din Republica Moldova, pentru că au capacitate şi cunoştinţe.

Prezent la eveniment, rectorul UTM, Ion Bostan, a mulţumit liderului liberal-democrat pentru sprijinul constant pe care îl acordă în procesul de modernizare a universităţii.

La sfârşitul întâlnirii, Vlad Filat a înmânat diplome studenţilor care au ocupat locurile I-III la conferinţa studenţească cu genericul “Viitorul Republicii Moldova şi Integrarea Europeană”.

De asemenea, liderul PLDM a vizitat Centrul de Excelenţă din incinta universităţii, unde sunt expuse cele mai bune lucrări de creaţie ale studenţilor.

La cea de-a 10-a ediţie a Academiei Succesului, organizată de Tineretul Liberal Democrat din Moldova, au participat 150 de studenţi.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova Vlad Filat a lansat un Apel la responsabilitate şi respect pentru ţară