Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM s-a întâlnit cu reprezentanţii fundaţiei germane Hanns Seidel

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Luni, 19 mai, o delegaţie a Fundaţiei Hanns Seidel s-a aflat la Chişinău, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii TLDM.

Din delegaţie au făcut parte: Dr. Klaus Fiesinger, şeful Secţiei pentru Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, Caucaz şi Asia Centrală din cadrul Institutului pentru Relaţii şi Cooperare Internaţională al Fundaţiei, Daniel Seiberling, şeful Reprezentanţei Fundaţiei Hanns Seidel în România şi Republica Moldova, Violeta Şandru, coordonator de programe al Fundaţiei Hanns Seidel în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre situaţia politică din ţară, dar şi despre cea din regiune. De asemenea, au fost abordate proiectele comune care urmează a fi realizate în perioada imediat următoare.

“Relaţiile cu partenerii externi sunt importante, mai ales datorită experienţei internaţionale pe care avem nevoie să o acumulăm”, a menţionat Andrei Spînu, preşedintele TLDM. În contextul proiectelor care urmează a fi realizate împreună, preşedintele TLDM a menţionat importanţa promovării valorilor europene în localităţile Moldovei.

La întrevedere a participat şi prim-vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, care a făcut o prezentare a proiectelor realizate de Tineretul Liberal Democrat din Moldova, dar a vorbit şi despre relaţiile internaţionale ale organizaţiei.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Avem nevoie de SUA pentru a continua parcursul nostru European TLDM a preluat experienţa Suediei în campaniile electorale