Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Ucraina a ales vectorul European

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare lui Petro Poroşenko cu ocazia victoriei la prezidenţialele din Ucraina. De asemenea, Vlad Filat a menţionat că Partidul Liberal Democrat din Moldova salută spiritul civic manifestat de poporul ucrainean în cadrul alegerilor de duminică, desfăşurate în condiţii deosebit de dificile.

“Cu noul său preşedinte, Ucraina are acum şansa de a depăşi criza internă şi de a se concentra pe rezolvarea celor mai stringente probleme ale ţării. Rezultatele scrutinului arată clar că majoritatea covârşitoare a ucrainenilor optează pentru vectorul european de dezvoltare a Ucrainei. Republica Moldova are acelaşi obiectiv, de aceea suntem ferm convinşi că relaţiile dintre ţările noastre vor cunoaşte în următoarea perioadă o evoluţie ascendentă pe toate planurile”, se spune în mesajul adresat de Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Liderul PLDM — la discuţii cu delegaţia Congresului SUA Vlad Filat salută victoria PPE la scrutinul pentru Parlamentul European