Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Au început cursurile Şcolii de Studii Europene TLDM, ediţia II

|versiune pentru tipar||
PLDM / 29 mai 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 27 mai, a avut loc primul training din cadrul Şcolii de Studii Europene. La eveniment au participat 30 de liceeni. Secretarul internaţional al TLDM, Ghenadie Vîrtos le-a vorbit participanţilor la seminar despre funcţionarea instituţiilor europene şi despre arhitectura Uniunii Europene.

“Instituţiile europene au fost fondate ţinându-se cont de transparenţa decizională şi democraţie totală”, a menţionat Ghenadie Vîrtos în cadrul discuţiilor despre modul de funcţionare a sistemului european de administrare.

“A fost un seminar excelent din care am aflat care sunt principalele instituţii europene, cum funcţionează acestea într-adevăr şi cum interacţionează instituţiile Republicii Moldova cu instituţiile UE” a spus Cristi Covrig, participant la acest curs de informare.

La final, participanţii s-au angajat să multiplice informaţia acumulată către colegii din licee şi să promoveze valorile europene în Republica Moldova.

Şcoala de Studii Europene se desfăşoară în cadrul programului “Agenda Europeană 2014”, o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

A fost creată Asociaţia Managerilor şi Oamenilor de Afaceri Chişinău a PLDM Vlad Filat a participat la inauguarea Oficiului Medicilor de Familie din satul Cioburciu