Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Evenimentul de caritate “Copii cuminţi cu vedete părinţi” ajuns la ediţia IV-a

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pentru al patrulea an consecutiv, concertul “Copii cuminţi cu vedete părinţi” a reunit, sub patronajul vicepreşedintei Parlamentului Republicii Moldova, vicepreşedintei PLDM, Liliana Palihovici, mai mulţi copii, părinţi, dar şi oficiali într-o acţiune de caritate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, marcată la 1 iunie.

Liliana Palihovici a participat la concert alături de Coordonatorul Rezident ONU în Moldova, Nicola Harrington-Buhay şi Reprezentantul UNICEF în Moldova, Nune Mangasaryan.

“Mă bucură mai ales faptul că acest eveniment din cadrul «Parteneriatului pentru Copii» devine, în fiecare an, mai vesel, cu un program mai variat şi, ceea ce este important, cu mai multe rezultate concrete”, a spus Liliana Palihovici.

Din fondurile acumulate în cadrul fiecărei ediţii a concertului de caritate “Copii cuminţi cu vedete părinţi” sunt procurate pentru copii şi adolescenţi echipamente sportive, cărţi, instrumente muzicale, costume naţionale pentru cercurile de creaţie, sunt dotate terenurile de joacă.

Sursa: www.pldm.md

Concert de binefacere organizat de AMFLD Tinere liberal-democrate — la un seminar organizat de RSI