Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinere liberal-democrate — la un seminar organizat de RSI

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Un grup din persoane, membre ale Partidului Liberal Democrat din Moldova (Proca Maricica, Focşa Mariana, Roşior Zinaida, Bogdan Maria şi Ostaş Lidia) au participat la seminarul “Femeile şi influenţa politică”, organizat de Robert Schuman Institute (RSI) în Ungaria, Budapesta.

În cadrul seminarului au fost analizate teme referitoare la planul strategic pentru o campanie electorală, formarea unui profil politic, brandingul personal, relaţii publice efective, avansarea femeii pentru conducerea politică.

Un interes deosebit a prezentat aplicarea cunoştinţelor acumulate în practică: formularea mesajului electoral într-un timp limitat în faţa camerelor de luat vederi, simularea unei dezbateri electorale, analiza SWOT a unui program electoral, crearea unui profil politic propriu şi propunerea soluţiilor pentru rezolvarea unei probleme sociale.

Prezenţa participantelor din Georgia, Ucraina şi România a favorizat schimbul de experienţă şi analiza mai amplă a situaţiei politice din regiune.

RSI este un partener fidel al PLDM şi susţine plenar participarea femeilor în viaţa publică. Instruirile pe care le oferă RSI reprezintă un important imbold pentru fetele tinere să fie mai active în viaţa politică şi să participe în cursa electorală.

Sursa: www.pldm.md

Evenimentul de caritate “Copii cuminţi cu vedete părinţi” ajuns la ediţia IV-a Valeriu Streleţ a dialogat cu Ambasadoarea Suediei, Ingrid Tersman