Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Participanţii la Şcoala de Studii Europene TLDM au vizitat parlamentul

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 3 iunie, participanţii la Şcoala de Studii Europene a TLDM, ediţia II, au vizitat Parlamentul Republicii Moldova. În cadrul evenimentului, tinerii au beneficiat de o excursie în incinta Parlamentului şi au vizitat sala de şedinţe a Parlamentului, unde au aflat mai multe despre sistemul legislativ al Republicii Moldova.

De asemenea, tinerii s-au întâlnit cu deputatul George Mocanu. În cadrul discuţiilor, parlamentarul a vorbit despre elaborarea proiectelor de legi, despre procesul de adoptare a legilor, precum şi despre integrarea Republicii Moldova în UE.

Pe parcursul întâlnirii, tinerii s-au arătat interesaţi de legile adoptate în domeniul tineretului şi posibilitatea de se implica în luarea deciziilor ce le vizează viitorul.

“Îmi doream să vizitez Parlamentul Republicii Moldova şi cu ajutorul Şcolii de Studii Europene am reuşit acest lucru” a spus Nicoleta Cozma, participantă la proiect.

Şcoala de Studii Europene se desfăşoară în cadrul programului “Agenda Europeană 2014”, o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Gimnaziile din satele Ciuciuieni şi Flămânzeni — în atenţia liderului PLDM Vlad Filat a participat la lansarea Festivalului Naţional de Folclor “Nicolae Glib”