Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a participat la lansarea Festivalului Naţional de Folclor “Nicolae Glib”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 iunie 2014 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 3 iunie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor “Nicolae Glib”, care a avut loc în comuna Pepeni, raionul Sângerei.

În cuvântul de salut, liderul PLDM a mulţumit organizatorilor pentru iniţiativa inspirată de a lansa asemenea festival şi şi-a exprimat speranţa că acesta va deveni tradiţional.

“Mă încearcă emoţii de foarte mare intensitate fiind aici, alături de voi, la acest minunat festival. Este doar începutul şi eu am certitudinea că va deveni unul tradiţional pe care an de an îl vom petrece aici. Noi suntem o ţară cu oameni frumoşi şi talentaţi. Mulţumesc maestrului pentru toate lucrurile frumoase şi bune pe care le-a făcut până în prezent. Continuaţi să ne bucuraţi, să demonstraţi întregii lumi că suntem oameni de omenie, care avem cultură şi un viitor foarte frumos, pe care îl construim împreună”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a promis în faţa celor prezenţi că la anul viitor se angajează să susţină organizarea celei de a doua ediţii a Festivalului Naţional de Folclor “Nicolae Glib”.

La rândul său, Nicolae Glib a mulţumit liderului PLDM pentru că a acceptat invitaţia de a participa la festival şi a promis că va depune tot efortul pentru a desfăşura anual acest eveniment.

La festival, atmosfera a fost întreţinută de maestrul Nicolae Glib şi Orchestra Naţională de Muzică Populară “Lăutarii”condusă de Nicolae Botgros. De asemenea, pe scenă au evoluat Lidia Bejenaru, Ioana Căpraru, Ion Paladi, dar şi interpreţi din România.

La festival au fost prezenţi şi deputaţii PLDM Angel Agache şi Iurie Chiorescu.

Sursa: www.pldm.md

Participanţii la Şcoala de Studii Europene TLDM au vizitat parlamentul Satul Hansca are un Oficiu de sănătate nou