Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Hânceşti şi-a ales conducerea

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe 4 iunie, la Hânceşti, s-a desfăşurat Conferinţa raională a TLDM. Pe ordinea de zi a conferinţei a fost alegerea preşedintelui TLDM din raion şi reorganizarea biroului teritorial. La eveniment au participat 40 de tineri liberal-democraţi.

Preşedinte al organizaţiei a fost ales Alin Iurciuc. În discursul său, Iurciuc a declarat că este sigur de faptul că tinerii din Hânceşti vor contribui la promovarea cursului de integrare europeană a Republicii Moldova şi la înregistrarea unor schimbări pozitive în ţara noastră. “Având o practică de 5 ani de voluntariat, am onoarea şi responsabilitatea să lucrez în TLDM, care este o echipă tânără, dinamică şi flexibilă, plină de pasiune şi energie”, a spus Alin Iurciuc.

Conferinţa a votat 4 vicepreşedinţi: Arcadie Tărâţă, Iulian Timotin, Alexandru Buruiană şi Veronica Pârău, membri de drept în biroul teritorial. Următorii membri ai biroului au fost aleşi: Ion Cărpineanu, primar de Cărpineni, Ion Harbuz, primar de Buţeni, Ion Motelică, ex-preşedinte TLDM Hânceşti şi Eugen Ţepordei, Oleg Tulbu, Viorel Vreme. În funcţia de secretar a fost votată Mihaela Ignatiuc.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a apreciat prestaţia colaboratorilor organelor de forţă Instruire în domeniul liderismului politic pentru femeile liberal-democrate