Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat s-a întâlnit cu ambasadorul SUA

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut, azi, la sediul PLDM o întrevedere cu E.S. William H. Moser, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chişinău. Discuţia a vizat probleme de colaborare moldo-americană, sprijin al parcursului european al Republicii Moldova, subiecte de securitate regională.

Vlad Filat a mulţumit ambasadorului pentru sprijinul politic oferit de SUA în procesul de democratizare şi modernizare a societăţii, în reformarea sistemului de justiţie, combaterea corupţiei, dar şi pentru menţinerea Republicii Moldova pe agenda priorităţilor externe ale administraţiei americane. De deschiderea fără precedent a Washingtonului faţă de Republica Moldova şi susţinerea acordată aspiraţiilor europene ale ţării noastre, Vlad Filat s-a convins în timpul turneului efectuat în SUA, în luna mai.

Liderul PLDM a accentuat că Moldova mizează pe rolul de lider puternic al SUA în consolidarea securităţii sale, inclusiv energetice. În acest sens, Vlad Filat a subliniat că este extrem de oportun ca ţara noastră să fie beneficiară a celui de-al doilea Program Compact al Corporaţiei “Provocările Mileniului”.

Preşedintele PLDM l-a asigurat pe ambasadorul american că deschiderea şi prietenia manifestată de SUA sunt apreciate în Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: Împreună vom reuşi să dezvoltăm şi modernizăm sistemul de sănătate din RM PLDM a comemorat victimele deportărilor regimului comunist