Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Concert de binefacere organizat de AMFLD din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

A devenit o tradiţie deja pentru Asociaţia Medicilor şi Farmaciştilor Liberal Democraţi din Chişinău de a organiza acţiuni de caritate pentru cei care au nevoie de ajutor. La 18 iunie, la Filarmonica Naţională “Serghei Lunchevici” s-a desfăşurat un nou spectacol, având drept beneficiari 3 copii care se confruntă cu complicaţii grave ale unor maladii congenitale. Este vorba despre Evelina Ciumac, Alexandru Negrescu şi Daniel Badan.

Ca de obicei, artiştii au fost extrem de receptivi şi au răspuns iniţiativei preşedintelui AMFLD din Chişinău, Luminiţa Suveică, şi membrilor PLDM, urcând pe scenă pentru o cauză nobilă. Pentru spectatori au cântat Ion Suruceanu, Ana Barbu, Cornel Botrgros, Carolina Prepeliţă, Ion Paladi, Anatol Mîrzenco, Alexandru Vdovicenco, Nicolae Glib, Anişoara Puică etc.

Luminiţa Suveică a menţionat că provocările şi problemele cotidiene pot fi combătute dacă ne adunăm forţele şi ne implicăm pentru a găsi soluţii. “Adevărata schimbare se întâmplă atunci când ne unim forţele pentru o cauză comună. Să oferim copiilor cu probleme severe de sănătate şanse egale de a se dezvolta este în puterea noastră”, a spus Suveică.

Mijloacele financiare adunate în urma spectacolului au fost donate celor 3 copii minunaţi.

Sursa: www.pldm.md

Alexandru Cimbriciuc a participat la seminarul organizat de Adunarea Parlamentară NATO Vlad Filat a participat la Forumul UE-RM