Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a avut o întrevedere cu preşedintele APCE

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 iunie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedintele Parlamentului Republicii Moldova, vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a avut o întrevedere cu Anne Brasseur, preşedintele APCE. Întâlnirea a fost raliată semnării Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană şi vizitei pe care o va efectua Anne Brasseur la Chişinău, la 9–11 iulie 2014.

“Semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană este unul dintre evenimentele cele mai importante de la obţinerea independenţei Republicii Moldova”, a afirmat Liliana Palihovici în discuţia sa cu Anne Brasseur, solicitând tuturor ţărilor-membre ale UE susţinere prin ratificarea acestui acord de către parlamentele naţionale.

Liliana Palihovici a menţionat, în acelaşi timp, că pentru Republica Moldova este foarte importantă păstrarea unor relaţii bune cu Federaţia Rusă, Ucraina şi alte ţări din spaţiul CSI, iar condiţia principală pentru aceste relaţii este respectul reciproc.

În dialogul său cu vicespeakerul moldovean, Anne Brasseur şi-a manifestat interesul viu pentru apropiata sa vizită în Republica Moldova într-o perioadă atât de importantă pentru ţara noastră.

Liliana Palihovici se află la Strasbourg în fruntea delegaţiei moldoveneşti la sesiunea de vară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat întreprinde o vizită de lucru în raionul Cahul A fost lansată cea de a III-a ediţie a Academiei Politice