Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

S-a încheiat cea de-a doua ediţie a Şcolii de Studii Europene a TLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 7 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 6 iulie, participanţii la Şcoala de Studii Europene, alături de membrii TLDM Youth Club 2.0, au avut o ieşire în aer liber, unde s-a produs şi închidere Şcolii de Studii Europene.

În cadrul evenimentului, participanţii au primit diplomele de absolvire. Cei care au fost prezenţi la CityQuest au beneficiat de câte un cadou, iar echipele învingătoare au avut parte şi de o surpriza specială. De asemenea, au fost anunţaţi 5 cei mai activi participanţi la Şcoala de Studii Europene care vor face o călătorie în una din ţările europene.

“Am învăţat despre valorile europene, am aflat care sunt oportunităţile ce le oferă Uniunea Europeană şi am avut parte de vizite la Guvern şi Parlament”, au notat mai mulţi dintre participanţii la proiect.

După partea oficială, participanţii s-au relaxat la un picnic, discuţii în aer liber, activităţi sportive şi intelectuale.

Reamintim că şcoala a fost deschisă la 9 mai, de Ziua Europei, şi a durat două luni. Acest proiect a fost lansat de liceenii TLDM şi are ca scop informarea tinerilor asupra instituţiilor europene, procesului de integrare a Republicii Moldova în UE şi oportunităţile oferite tinerilor.

Şcoala de Studii Europene se desfăşoară în cadrul Programului “Agenda Europeană 2014”, o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

În memoria victimelor deportărilor La Bologna a fost instituit Clubul susţinătorilor PLDM