Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Bologna a fost instituit Clubul susţinătorilor PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 9 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 6 iulie, la Bologna, în cadrul unei întâlniri a diasporei moldoveneşti cu ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, a fost constituit Clubul susţinătorilor PLDM.

În cadrul întrevederii, la care au participat circa 200 de persoane, ministrul le-a vorbit despre Planul 2020 al PLDM, pilonii de bază pe care se axează şi paşii ce vor fi întreprinşi pentru a obţine până în 2017 statutul de ţară-candidat la aderare, iar în 2020 şi calitatea de membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. La fel, Efrim a menţionat despre liberalizarea regimului de vize, unul din angajamentele de bază asumate de PLDM şi devenit realitate, despre ratificarea Acordului de Asociere care ancorează definitiv Republica Moldova pe calea integrării europene.

Oleg Efrim a răspuns la numeroasele întrebări adresate de reprezentanţii diasporei, care s-au arătat interesaţi de regimul de impozitare din Republica Moldova, climatul investiţional şi de afaceri, calitatea serviciilor guvernamentale. Efrim a prezentat agenda E-guvernării şi principalele servicii disponibile deja online, cum ar fi apostila electronică etc.

Sursa: www.pldm.md

S-a încheiat cea de-a doua ediţie a Şcolii de Studii Europene a TLDM Vlad Filat a vizitat Centrul Social “Agapis”