Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM — în vizită în comuna Vatici

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 12 iulie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întâlnire cu membrii de partid din comuna Vatici, raionul Orhei. În cadrul întrevederii, au fost puse în discuţie subiecte ce vizează construcţia de partid, realizările şi planurile de viitor ale Organizaţiei Primare din sat, dar şi succesele primarului liberal-democrat, Petru Dohocher.

Primarul com. Vatici a exprimat cuvinte de gratitudine liderului PLDM pentru suportul constant pe care îl asigură în implementarea proiectelor demarate în toate cele trei sate care fac parte din comună şi a trecut în revistă succesele obţinute.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a mulţumit primarului pentru implicarea de care dă dovadă şi pentru grija pe care o poartă oamenilor din comună.

“Un lucru este cert: problemele nu se rezolvă peste noapte. E îmbucurător faptul că aţi implementat proiecte care vor asigura o viaţă bună şi prosperă oamenilor. Lucrurile bune sunt posibile de realizat, când există implicare şi multă muncă. Dacă aveţi obiective clare, unitate şi voinţă, sunt sigur că veţi reuşi să realizaţi ceea ce v-aţi propus”, a spus preşedintele PLDM.

În acelaşi timp, Vlad Filat a amintit despre beneficiile regimului liberalizat de vize, ale Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, dar şi care sunt rezultatele reformelor implementate în domeniile vitale din Republica Moldova.

Răspunzând solicitărilor OP din com. Vatici, Vlad Filat a promis că va amenaja două terenuri de joacă la grădiniţele din satele Tabăra şi Vatici. Directorul grădiniţei din s. Tabăra, Lilia Iurcu, a mulţumit PLDM pentru grija pe care o poartă copiilor, dar şi instituţiilor preşcolare şi şcolare din Republica Moldova.

Prezent la întâlnire, preşedintele raionului Orhei, Ion Ştefârţă, a spus că este receptiv la toate solicitările conducerii com. Vatici şi va oferi în continuare sprijinul necesar pentru implementarea cu succes a tuturor proiectelor demarate.

Sursa: www.pldm.md

Parlamentul a adoptat Declaraţia cu privire la procesele de reintegrare teritorială a ţării Vlad Filat — în dialog cu cetăţenii din Ursoaia şi Taraclia