Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM salută alegerea lui Jean-Claude Juncker în fruntea Comisiei Europene

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova salută alegerea lui Jean-Claude Juncker în funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene şi îi doreşte realizări frumoase în beneficiul Uniunii Europene şi al tuturor partenerilor săi care au ca obiectiv prioritar integrarea europeană.

Jean-Claude Juncker este exponentul Partidului Popular European, familie politică din care face parte şi Partidul Liberal Democrat din Moldova. Până în prezent, colaborarea PLDM cu PPE a fost una determinantă pentru parcursul european al ţării noastre. Realizările şi succesele înregistrate în ultimii ani au fost posibile graţie suportului permanent, sincer şi necondiţionat al partenerilor noştri externi.

Venirea lui Jean-Claude Juncker în această funcţie importantă reprezintă o oportunitate pentru a continua colaborarea excelentă pe care o avem cu Bruxelles-ul în vederea dezvoltării relaţiilor moldo-comunitare şi realizării obiectivului de integrare europeană a Republicii Moldova. Suntem siguri că împreună putem realiza multe lucruri frumoase în beneficiu reciproc.

Serviciul de presă al PLDM
Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în dialog cu cetăţenii din Ursoaia şi Taraclia Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova