Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţia de Femei a PLDM — instruită de către experţi europeni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cinci reprezentante ale Organizaţiei de Femei a PLDM au participat la o nouă sesiune de instruire “Influenţa femeilor în politică”,desfăşurată în Budapesta, Ungaria.

Maricica Proca, Lidia Ostaş, Maria Bogdan şi Zinaida Roşioru au beneficiat de sesiuni în care au învăţat metodele de promovare a femeilor în viaţa publică şi politică, au împărtăşit experienţele pozitive cu femei de succes care au reuşit să combine viaţa de familie cu cariera politică.

De asemenea, în cadrul atelierelor tematice, care precedau orele teoretice, au fost analizate proiectele fiecărui participant pentru o campanie electorală, fiind selectate problemele stringente ale societăţii.

S-a simulat o adunare de partid, fiecare având posibilitatea de a prezenta pe viu comportamentul specific rolului distribuit. S-au creat proiecte cu includerea studiilor despre bugetarea sensibilă la gen, pentru identificarea şi colectarea de fonduri, pentru implementarea unei idei interesante de promovare a imaginii partidului politic. Un element necesar în acest sens îl reprezintă reţeaua de relaţii construite în activitatea social-politică (networking). Una din sesiuni a fost axată pe necesitatea de a crea, menţine şi fructifica aceste reţele.

Această instruire a fost utilă pentru fiecare participant în parte în identificarea direcţiei şi instrumentelor de lucru pentru atingerea scopului propus. Schimbul de experienţă a stimulat participantele să acţioneze mai sigur şi să capete încredere în forţele proprii.

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova beneficiază de suportul fundaţiilor europene, membre ale Partidului Popular European.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Liberal-democraţii s-au întâlnit cu diaspora din Italia