Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Felicitări pentru Angela Merkel

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 iulie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare Cancelarului Germaniei, Angela Merkel.

În mesaj se spune:

“Excelenţă, în numele Partidului Liberal Democrat şi al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere. Vă doresc multă sănătate şi succese în activitatea Dumneavoastră îndreptată spre binele Germaniei şi al Europei în întregime”.

În mesajul său, Vlad Filat notează că Angela Merkel şi Germania au susţinut întotdeauna Republica Moldova în aspiraţiile sale de libertate şi democraţie, în atingerea obiectivului de a deveni parte a marii familii politice şi economice europene. Angela Merkel a demonstrat că este un prieten sincer şi devotat al Republicii Moldova, susţine Vlad Filat.

“Vă mulţumim pentru sprijinul oferit ţării noastre în parcursul european, pentru sentimentul de prietenie pe care îl nutriţi faţă de Republica Moldova. Sperăm într-o colaborare şi mai fructuoasă pe viitor spre binele popoarelor şi ţărilor noastre”, se spune în încheierea mesajului adresat cancelarului german.

Sursa: www.pldm.md

Liberal-democraţii s-au întâlnit cu diaspora din Italia Liderul PLDM a avut o întrevedere cu agenţii economici din mun. Bălţi