Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Generaţia Europa a ajuns la Ocniţa

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Sâmbătă, 9 august, Tineretul Liberal Democrat din Moldova a organizat un eveniment la Ocniţa în cadrul acţiunii “Generaţia Europa”. La acest eveniment au fost prezenţi Petru Bodarev, vicepreşedintele PLDM, Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM, şi Romina Pîslaru, preşedintele TLDM Ocniţa.

Iniţial, echipa teritorială de tineret a asistat la câteva traininguri în cadrul cărora au discutat despre structura unui partid, despre importanţa organizaţiilor de tineret create pe lângă acesta, beneficiile integrării Moldovei în Uniunea Europeană şi cum pot să se implice mai activ tinerii pentru a promova mesajul pro-european în toate comunităţile rurale.

În a doua parte a zilei, tinerii au mers în oraşul Ocniţa pentru a împărtăşi viziunile lor şi a informa locuitorii despre planul PLDM 2020, dar şi despre toate avantajele de care beneficiază Moldova ca ţară care a ales parcursul european.

Vicepreşedintele PLDM, Petru Bodarev, a subliniat că este foarte important ca tineretul să se implice activ în politică. “Ziua de mâine este a voastră, a tinerilor. Vă doresc succes în tot ceea ce faceţi şi vă mulţumesc pentru iniţiativa de care daţi dovadă”, a mai adăugat Petru Bodarev.

Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM, a menţionat că tinerii au o şansă unică de a face o alegere corectă şi de a susţine integrarea în Uniunea Europeană. “«Generaţia Europa» este o generaţie de tineri implicaţi, cu viziuni pro-europene, care îşi doresc să trăiască într-o Moldovă prosperă”, a spus Vasile Şaramet.

“Generaţia Europa” este o iniţiativă organizată de către Tineretul Liberal Democrat din Moldova cu sprijinul fundaţiei Hanns Seidel.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a întreprins o vizită de lucru în UTA Găgăuzia Noua linie tehnologică la “Orhei-Vit” este o investiţie inteligentă, consideră Vlad Filat