Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

“Generaţia Europa” a ajuns la Soroca

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La Soroca, pe data de 14 august, tinerii liberal-democraţi au organizat seminare în care au promovat valorile pro-europene în cadrul acţiunii “Generaţia Europa”. La eveniment au fost prezenţi Andrei Spînu, preşedintele TLDM, Vasile Şaramet, vicepreşedintele TLDM şi Constantin Revenco, preşedintele TLDM Soroca.

În cadrul seminarelor, tinerii au discutat despre rolul unui partid politic, despre beneficiile de care o să profite Republica Moldova alegând vectorul european, au participat activ la dezbateri legate de integrarea în Uniunea Europeană şi au elaborat câteva acţiuni prin care vor promova “Generaţia Europa” în rândul tinerilor.

Ulterior, tinerii au mers în localitatea Zastînca pentru a informa cetăţenii comunei referitor la Planul 2020 lansat de către PLDM, dar şi pentru a discuta şi a afla opiniile acestora cu privire la parcursul european al Moldovei.

Andrei Spînu, preşedintele TLDM, a menţionat că tinerii sunt cei care o să mişte Moldova înainte. “Generaţia Europa este o generaţie de tineri implicaţi care cred în viitorul european al ţării noastre şi care vor să aducă schimbarea necesară pentru ţara noastă”, a subliniat Andrei Spînu.

Preşedintele TLDM Soroca, Constantin Revenco a mulţumit tuturor pentru implicare, curaj şi convingerea că UE este o alegere corectă.

Iniţiativa “Generaţia Europa” este organizată de către Tineretul Liberal Democrat din Moldova în colaborare cu Fundaţia Hanns Seidel.

Sursa: www.pldm.md

Noua linie tehnologică la “Orhei-Vit” este o investiţie inteligentă, consideră Vlad Filat Vlad Filat la sfat cu agricultorii din raionul Cantemir