Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

TLDM Edineţ a aranjat un spaţiu de odihnă pentru familiile cu copii

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineretul Liberal Democrat din Edineţ a organizat mai multe acţiuni pentru a face posibilă crearea unui spaţiu verde de odihnă pentru familiile cu copii.

Iniţial, tinerii liberal-democraţi, împreună cu locuitorii oraşului şi vicepreşedintele raionului, Eugen Mogoreanu, au desfăşurat lucrări de salubrizare a parcului din Edineţ.

Primul eveniment derulat după finalizarea lucrărilor de salubrizare a avut loc în weekendul trecut, când copiii din instituţiile preşcolare au participat la mai multe acţiuni de animaţie socio-educativă. La eveniment au fost prezente familii cu copii din diferite localităţi ale raionului Edineţ.

Preşedintele TLDM Edineţ, Constantin Berliba, a menţionat că este foarte important ca în fiecare oraş să existe spaţii unde familiile cu copii să se poată odihni şi socializa, iar amenajarea unor asemenea zone de agrement demonstrează că cetăţenilor le pasă de oraşul în care locuiesc.

Locuitoarea comunei Parcova, Cristina Banaru, prezentă la acţiune, şi-a exprimat satisfacţia pentru faptul că, de acum încolo, copiii vor avea un spaţiu de odihnă şi jocuri şi vor putea interacţiona între ei.

TLDM Edineţ va organiza astfel de evenimente şi în zilele de odihnă următoare.

Sursa: www.pldm.md

A demarat reconstrucţia blocului terapeutic al spitalului din or. Glodeni Tinerii din stânga Nistrului sunt parte a “Generaţiei Europa”