Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii din stânga Nistrului sunt parte a “Generaţiei Europa”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 august 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În data de 22 august, iniţiativa “Generaţia Europa” a fost lansată şi pe malul stâng al Nistrului, în raionul Dubăsari.

În cadrul acestei acţiuni, tinerii liberal-democraţi au participat la câteva seminare, în care au avut posibilitatea să discute despre rolul pe care îl au partidele politice în societate, despre miturile integrării Moldovei în Uniunea Europeană şi despre cum tinerii de pe întreg teritoriul Republicii Moldova pot să devină parte a “Generaţiei Europa”. Cei circa 30 de tineri prezenţi la traininguri s-au implicat activ în discuţii şi au participat la dezbateri,

După finalizarea seminarelor, tinerii au mers în localitatea Molovata, unde au discutat cu locuitorii comunei despre problemele cu care se confruntă, au aflat opiniile lor cu privire la integrarea Moldovei în Uniunea Europeană, dar şi i-au informat care sunt priorităţile PLDM stabilite până în anul 2020.

Vladimir Izman, preşedinte OP Molovata a PLDM, a menţionat cât este de important ca tinerii, inclusiv, cei din stânga Nistrului să se implice în promovarea valorilor pro-europene pe întreg teritoriul Republicii Moldova. “Facem parte dintr-o nouă generaţie de tineri, noi suntem cei care credem în viitorul european al Republicii Moldova”, a subliniat Izman.

“Generaţia Europa” este un proiect al Tineretului Liberal Democrat din Moldova organizat în toate raioanele ţării cu susţinerea fundaţiei Hanns Seidel.

Sursa: www.pldm.md

TLDM Edineţ a aranjat un spaţiu de odihnă pentru familiile cu copii Vlad Filat — în discuţii cu cetăţenii din Solonceni şi Meşeni