Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Mai multe femei lider convinse în necesitatea instruirilor

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 septembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 20–21 septembrie, Organizaţia de Femei a PLDM, în parteneriat cu Robert Shuman Institute (RSI), au organizat un curs de instruire pentru femeile lider din PLDM.

La instruire au participat peste 26 de reprezentante ale OF a PLDM. În calitate de trainer a fost invitat Balint Porcsalmi, liber profesionist specializat pe organizarea campaniilor electorale.

Gabor Berzceli, directorul Robert Shuman Institute din Budapesta a opinat că rolul instituţiei pe care o reprezintă este să consolideze democraţia şi să crească numărul cetăţenilor educaţi în spiritul civic.

“Mă bucur să văd în sală absolventele cursurilor şi instruirilor noastre organizate pe leadership, consolidarea echipelor şi dezvoltarea reţelelor internaţionale de comunicare. Sper să avem cât mai multe proiecte frumoase şi vă doresc succes în campania electorală”, a spus Gabor Berzceli.

Vlad Filat a declarat că rolul femeii este important în politică şi a îndemnat femeile să fie activ implicate în această campanie deloc uşoară.

“Cred că trebuie să fim foarte uniţi, consolidaţi şi să discutăm cu cetăţenii aşa cum am făcut-o până acum. Este important să guvernăm ţara în continuare”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele OF a PLDM, Liliana Palihovici, a declarat că suportul RSI este important pentru Organizaţia de Femei şi pentru PLDM.

“Activitatea dumneavoastră aduce roade şi zilele acestea dorim să învăţăm lucruri noi şi să le aplicăm. Femeile liberal-democrate s-au convins încă odată că, prin instruire continuă, reuşeşti să mergi înainte şi să faci faţă provocărilor, indiferent de natura lor”, a spus Palihovici.

Sursa: www.pldm.md

În Cioreşti a fost inaugurat Oficiul Medicilor de Familie Declaraţia PLDM în legătură cu avizul Curţii Constituţionale