Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

În Temeleuţi a fost inaugurată Casa de Cultură

|versiune pentru tipar||
PLDM / 2 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 2 noiembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a participat la inaugurarea Casei de Cultură din satul Temeleuţi, raionul Călăraşi. Edificiul renovat capital are o sală festivă cu o capacitate de 200 de locuri, iar pentru lucrările de reparaţie, din Bugetul de stat s-au alocat 700 mii de lei.

Liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat că renovarea Casei de Cultură este o demonstraţie clară a faptului că, atunci când cetăţenii îşi stabilesc priorităţi şi muncesc cu responsabilitate, se pot face lucruri frumoase.

“Încă odată mă conving, în satele administrate de primari responsabili şi gospodari se lansează, implementează proiecte importante pentru cetăţeni. Mulţumesc primarului pentru munca depusă în modernizarea satului Temeleuţi. Pentru a reuşi să facem lucruri frumoase în localităţi trebuie să fim uniţi, solidari şi să fim încrezători, pentru că doar astfel putem depăşi orice obstacol”, a spus Vlad Filat.

Prezentă la ceremonia de dare în exploatare a edificiului cultural, vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a menţionat că în raionul Călăraşi se fac investiţii serioase în fiecare sat.

“Republica Moldova se modernizează, iar de implicarea cetăţenilor depinde viitorul ţării. Vă îndemn să fiţi implicaţi şi să contribuiţi la dezvoltarea comunităţilor în care trăiţi. Renovarea căminului cultural înseamnă mai multe servicii de calitate pentru copii, tineri şi oameni în etate. Este plăcut să vii şi să petreci timpul liber în condiţii decente şi vă chem să susţineţi parcursul european al Republicii Moldova”, a precizat Liliana Palihovici.

La rândul său, primarul Constantin David, a mulţumit conducerii PLDM pentru eforturile depuse în vederea susţinerii proiectelor de dezvoltare a infrastructurii în localitate.

În satul Temeleuţi locuiesc aproape 1500 de oameni.

Sursa: www.pldm.md

Servicii de sănătate moderne în raionul Ialoveni Preşedintele Consiliului European va vizita Republica Moldova