Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Discuţie telefonică Vlad Filat — Klaus Iohannis

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a avut o discuţie telefonică cu preşedintele ales al României, Klaus Iohannis. Liderul PLDM l-a felicitat personal cu ocazia victoriei decisive pe care a repurtat-o în turul doi al prezidenţialelor, dorindu-i mari realizări pe durata mandatului şi ca “România să devină o ţară a lucrului bine făcut”.

La rândul său, Klaus Iohannis a promis că va ţine pumnii strânşi la 30 noiembrie pentru ca PLDM să obţină un scor foarte bun la alegeri, ceea ce ar permite continuarea parcursului european al Republicii Moldova.

Amintim că PLDM, care este membru cu statut de observator al PPE, l-a susţinut necondiţionat în alegeri pe Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin — Liberale şi al Partidului Popular European. În ajunul celui de-al doilea tur de scrutin, Vlad Filat a adresat un apel tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, care au cetăţenie română, să voteze Klaus Iohannis.

Sursa: www.pldm.md

Primarul din comuna Chetrosu a prezentat raportul de activitate A fost lansat Sistemul Informaţional Automatizat pentru medicina primară