Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul satului Cruglic a trecut în revistă trei ani de activitate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Primarul satului Cruglic, Svetlana Cucu, a prezentat raportul de activitate pentru anul 2011- 2014, în faţa a peste 200 de locuitori şi a invitaţilor: Vitalie Rotaru, preşedintele raionului Criuleni, deputaţilor Elena Frumosu şi Tudor Deliu şi a candidatului în deputaţi, Sergiu Ceauş.

Primarul a menţionat cele mai importante lucrări realizate, între acestea fiind: construcţia anexei pentru 12 săli de clasă la şcoală — peste 4 milioane de lei; schimbarea uşilor şi ferestrelor din PVC la liceu — peste 2 milioane de lei; instalarea tablei interactive şi a calculatoarelor la liceu — 102, 6 mii lei; reparaţia şi întreţinerea drumurilor locale — 835 mii lei. În Cruglic activează şi un Centru de creaţie.

În luarea sa de cuvânt, Tudor Deliu a spus că fără susţinerea sătenilor primarul nu ar fi putut realiza multe lucruri şi i-a îndemnat pe oameni să se implice activ şi în continuare în modernizarea localităţii. Totodată, Tudor Deliu a menţionat că investiţiile de aproximativ 11 milioane de lei, direcţionaţi pe parcursul ultimilor 4 ani în satul Cruglic, au adus schimbări palpabile.

La final, preşedintele raionului Criuleni Vitalie Rotaru a încurajat-o pe Svetlana Cucu să elaboreze proiecte utile locuitorilor satului, pe care îl administrează şi i-a mulţumit pentru implicare şi perseverenţă.

Sursa: www.pldm.md

A fost lansat Sistemul Informaţional Automatizat pentru medicina primară Încă 20 de mii de cetăţeni vor beneficia de servicii medicale de calitate