Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Şcoala Sportivă din or. Criuleni şi-a redeschis uşile

|versiune pentru tipar||
PLDM / 22 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 22 noiembrie, în oraşul Criuleni, a fost redeschisă după renovare Şcoala Sportivă. Instituţia este frecventată de 80 de copii. Proiectul a demarat în 2012, iar pentru ca edificiul să fie adaptat le necesităţile şcolii au fost demolaţi pereţii şi efectuată reparaţia capitală. Instituţia şcolară dispune de blocuri sanitare, duşuri, vestiare, sală de forţă. Pentru adaptarea clădirii, PNUD a alocat 1,8 mln lei, iar Consiliul Raional — 150 mii lei.

La ceremonia de dare în exploatare a Şcolii Sportive a fost prezent şi preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, care a urat succese sportivilor şi i-a îndemnat ca să obţină cât mai multe mai multe performanţe.

Ulterior, liderul PLDM a asistat la transmiterea a 6 automobile Inspectoratului de Poliţie şi a vizitat sediul care se află în proces de construcţie. Până la moment, au fost ridicate două etaje, tencuiţi pereţii, instalate geamurile, sistemul de electricitate, precum şi a fost schimbat acoperişul.

Vlad Filat s-a familiarizat cum decurge construcţia edificiului şi a menţionat că este necesar ca poliţiştii să fie asiguraţi cu condiţii de muncă moderne pentru ca să îşi facă meseria la cel mai înalt nivel.

Tot în or. Criuleni, Vlad Filat, împreună cu preşedintele şi vicepreşedinţii raionului au plantat stejari în scuarul din preajma Consiliului Raional.

În după amiaza zilei, preşedintele PLDM a asistat la prezentarea raportului de activitate a preşedintelui raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, pentru perioada 2011–2014.

Vlad Filat a apreciat proiectele implementate în raionul Criuleni şi a îndemnat conducerea raionului să muncească în continuare cu multă insistenţă pentru a moderniza satele. “Numai împreună vom reuşi să asigurăm standarde de viaţă europene pentru cetăţenii Republicii Moldova”, a spus liderul liberal-democrat.

Menţionăm că din 2011, pentru construcţia, reparaţia şi renovarea obiectelor de menire social-culturală din raionul Criuleni, au fost valorificate 340 de milioane de lei.

Sursa: www.pldm.md

Încă 20 de mii de cetăţeni vor beneficia de servicii medicale de calitate Centru medical de referinţa la Cocieri