Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — cetăţean de onoare al comunei Parcova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 noiembrie 2014
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a devenit cetăţean de onoare al satului Parcova, raionul Edineţ. Titlul i-a fost acordat astăzi, în cadrul unei întâlniri cu cetăţenii din localitate “în semn de recunoştinţă pentru contribuţia remarcabilă adusă la sporirea bunăstării comunei Parcova”.

Primarul comunei, Marcel Snegur, a menţionat că, graţie sprijinului acordat de echipa liberal-democrată, în sat au fost făcute investiţii în valoare de 12 milioane de lei.

“Sunt onorat să primesc acest titlu, care mă obliga să fiu şi în continuare alături de cetăţenii satului Parcova. Vreau să vă spun că tot ce s-a făcut până acum este doar începutul, un început bun, care pune bazele viitoarei transformări a satului într-o localitate de tip european, cu infrastructură modernă, cu oameni sănătoşi şi cu încredere în ziua de mâine. Noi suntem în măsură să ne schimbăm viaţa în bine.

Este în puterile noastre, trebuie doar să credem, să muncim, fiecare la locul său, şi să contribuim la dezvoltarea localităţii, a statului, la prosperarea fiecărei familii şi a ţării, în general”, a menţionat Vlad Filat.

Acum, o săptămână, Vlad Filat a devenit cetăţean de onoare al comunei Zagarancea din raionul Ungheni.

Tot astăzi, preşedintele PLDM a avut întrevederi cu alegătorii din raionul Edineţ şi Râşcani.

Sursa: www.pldm.md

Centru medical de referinţa la Cocieri Preşedintele raionului Criuleni a prezentat Raportul de activitate