Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii susţin guvernul pro-european deoarece acesta merge înainte cu agenda de reforme

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 februarie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Tineri profesionişti din diverse domenii de activitate, precum şi studenţi din universităţi au discutat despre noile evoluţii politice din Republica Moldova. În cadrul şedinţei în care s-au întrunit s-a pus în dezbatere votul de învestire dat Guvernului şi suportul politic acordat de PLDM acestui guvern.

“Guvernul are credit de încredere din partea deputaţilor care l-au votat. Ceea ce contează este să avem stabilitate politică pentru a putea promova reformele şi pentru a implementa programul de guvernare”, le-a spus tinerilor parlamentarul George Mocanu.

“După votarea Guvernului avem obligaţia să ne mobilizăm şi să mergem înainte. În scurt timp, vom finaliza procesul de planificare pentru alegerile locale din acest an. Este important să fim pregătiţi şi să susţinem candidaţii tineri la funcţiile de aleşi locali”, a declarat Andrei Spînu, preşedintele TLDM.

Tinerii şi-au luat angajamentul să susţină şi să participe la iniţiativele guvernamentale. Guvernul Republicii Moldova a fost învestit de către Parlament pe 18 februarie 2015.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — în dialog cu conservatorii britanici Vlad Filat a avut o întrevedere cu Klaus Iohannis