Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o întrevedere cu Klaus Iohannis

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 februarie 2015 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Sprijinul partenerilor externi este indispensabil pentru Republica Moldova în parcursul European, dar şi în implementarea reformelor. Declaraţia a fost făcută astăzi, 25 februarie, de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, după întrevederea cu preşedintele României, Klaus Iohannis.

Liderul PLDM a declarat că discuţia cu Klaus Iohannis a fost una sinceră.

“Am avut o discuţie sinceră despre procesul de integrare Europeană a Republicii Moldova. Preşedintele român ştie ce trebuie să facă Moldova pentru a progresa în acest sens. Avem nevoie de acest sprijin politic extern. Să nu uităm că Republica Moldova este în regiunea unde avem o situaţie de instabilitate, unde are loc un război şi o criză economică de proporţie. Avem nevoie de prieteni, singuri nu vom reuşi. Din câte îl cunosc pe Klaus Iohannis, dumnealui face întocmai ceea ce spune”, a menţionat Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a afirmat că pe agenda discuţiilor a fost şi reforma justiţiei.

“Reforma justiţiei este un obiectiv prioritar pentru noi. Această reformă presupune o luptă grea, dar eficientă. România este un exemplu pentru ţara noastră, pe care îl vom urma. Dar acest lucru se va întâmpla când vom avea voinţa populară şi cea politică”, a punctat Vlad Filat.

La întâlnire au participat şi vicepreşedinţii PLDM Liliana Palihovici şi Valeriu Streleţ.

Menţionăm că preşedintele României, Klaus Iohannis, întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova, la invitaţia preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Sursa: www.pldm.md

Tinerii susţin guvernul pro-european deoarece acesta merge înainte cu agenda de reforme Vlad Filat: PLDM va continua calea europeană