Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT Ungheni are un nou preşedinte

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 martie 2015
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 14 martie, la Ungheni, s-a desfăşurat conferinţa Organizaţiei Teritoriale a PLDM. La şedinţă au fost prezenţi 165 de membri de partid, care au luat în dezbatere chestiuni organizatorice, dar şi au discutat despre situaţia social-politică actuală, dezvoltarea şi fortificarea structurii teritoriale a PLDM.

La conferinţă a participat şi preşedintele PLDM, Vlad Filat.

Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, în fruntea OT Ungheni a PLDM a fost ales Oleg Belbas, directorul Agenţiei Teritoriale Vest a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, care l-a înlocuit în această funcţie pe Iurie Toma.

Oleg Belbas este absolventul Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testimiţeanu”, cu specializarea medic de familie, şi al Universităţii Agrare de Stat din Moldova, specialitatea business şi administrare. Este membru activ al PLDM din 2008, iar din 2010 a fost ales vicepreşedinte al OT PLDM Ungheni. De asemenea, Oleg Belbas este preşedinte al Asociaţiei Medicilor şi Farmaciştilor PLDM din Ungheni.

Iurie Toma a deţinut funcţia de preşedinte al OT Ungheni din anul 2009.

Sursa: www.pldm.md

Andrei Spînu a participat la Consiliul European Democrat Students Eforturile PLDM de a menţine parcursul european al ţării — susţinute de europeni