Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Ziua de 13 noiembrie a demonstrat cât de consolidaţi şi solidari putem fi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 noiembrie 2016
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Stimaţi alegători, membri şi simpatizanţi ai PLDM, colegi!

Ştim cât de mult v-aţi dorit schimbarea şi cât de mult aţi muncit alături de reprezentanţii PAS şi PPDA pentru a asigura victoria candidatului comun, Maia Sandu.

Am vrut cu toţii în fruntea statului un om onest, integru, curajos, cu zero toleranţă faţă de corupţie, un preşedinte antisistem, care să-i reprezinte pe toţi cetăţenii ţării.

Oamenii nemulţumiţi şi dornici să trăiască într-o altă Moldovă, una prosperă, curată, cu grijă pentru viitorul copiilor şi respect pentru cei trecuţi de tinereţe; o Moldovă în care să vrei să trăieşti, sau să te întorci au votat pentru candidatul susţinut de partidele antioligarhice, Maia Sandu.

Acest vot a fost dat pentru reforme proeuropene reale, pentru eradicarea corupţiei, pentru dezvoltarea economică a ţării, pentru asigurarea cu locuri de muncă şi însănătoşirea mediului de afaceri, pentru investigarea internaţională a fraudei bancare cu recuperarea banilor din contul celor care au delapidat sistemul, nu de pe spatele populaţiei sărăcite, pentru ancorarea definitivă a Republicii Moldova în spaţiul valoric european.

Vă mulţumim pentru votul Dumneavoastră! Vă mulţumim că nu aţi rămas indiferenţi faţă de soarta ţării şi v-aţi implicat masiv, fie de acasă, fie în diaspora. Mulţumiri speciale moldovenilor din afară pentru sacrificiul şi unitatea de care au dat dovadă.

Ziua de 13 noiembrie a demonstrat cât de consolidaţi şi solidari putem fi, atunci când în joc e soarta ţării. Această zi a demonstrat că Moldova chiar are viitor, dar un viitor european!

La construirea acestui viitor trebuie să punem umărul cu toţii. Să nu ne lăsăm intimidaţi, să ne păstrăm speranţa, să rămânem la fel de uniţi, ataşaţi valorilor europene şi democraţiei autentice, să luptăm cu şi mai multă îndârjire şi dedicaţie pentru a realiza aşteptările sutelor de mii de cetăţeni care au ales viitorul, democraţia, libertatea şi bunăstarea.

Sursa: www.pldm.md

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Discursul preşedintelui fracţiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu pe marginea modificării şi completării Constituţiei RM