Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La scrutinul din 11 decembrie votăm PNL România, poziţia 1 în buletin

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 noiembrie 2016
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova îşi exprimă tot sprijinul pentru Partidul Naţional Liberal din România în alegerile parlamentare din 11 decembrie.

În acest sens, facem apel către membrii şi simpatizanţii PLDM cu cetăţenie română să participe activ la scrutinul parlamentar şi să-şi dea votul pentru colegii din PNL, care, la fel, fac parte din marea familie a popularilor europeni, PPE.

Pe lista PNL candidează, pentru funcţia de deputat din partea diasporei în Camera Deputaţilor, şi colegul nostru, Alexandru Barbăroşie, membru al Biroului Permanent Central al PLDM, preşedintele raionului Anenii Noi.

Priorităţile programului de guvernare al PNL, întitulat “Reclădirea Naţională a României”, sunt construite în jurul obiectivului de a schimba relaţia stat-cetăţean şi a fost adoptat în completarea proiectelor prezentate de Primul-ministru, Dacian Cioloş, prin Platforma România 100.

Principiile acestei platforme se bazează pe o Românie fără corupţie, cu o clasă politică responsabilă; o Românie guvernată cu bun simţ, în care fiecare munceşte şi este plătit cinstit; o Românie fără sărăcie cu o economie competitivă; o Românie cu adevărat educată şi sănătoasă; o Românie care contează în Uniunea Europeană şi în NATO, o Românie a tuturor românilor.

PNL ocupă prima poziţie în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din România.

Sursa: www.pldm.md

Discursul preşedintelui fracţiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu pe marginea modificării şi completării Constituţiei RM Tudor Deliu: Actuala guvernare a pornit un genocid asupra propriului popor