Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Grigore Cobzac: Schema anabolizantelor este protejată de autorităţi

|versiune pentru tipar||
PLDM / 12 mai 2017
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Parlamentul a respins solicitarea deputatului PLDM, Grigore Cobzac de a include în ordinea de zi a şedinţei de plen prezentarea ambelor rapoarte ale Comisiei de anchetă privind activitatea Î.S. “Poşta Moldovei”.

“Astăzi, sunt în situaţia să constat că pentru a patra oară că Biroul permanent şi Parlamentul au refuzat să examineze raportul privind activitatea Comisiei de anchetă în legătură cu transportarea anabolizantelor prin intermediul Poştei Moldovei. Noi am pledat pentru audierea ambelor rapoarte, ceea ce înseamnă că stimăm şi alte puncte de vedere”, a spus Cobzac.

Deputatul a declarat că pentru a-l determina să renunţe la demascarea schemei ilegale de la Poşta Moldovei îi este ameninţată familia, iar afacerea este protejată de autorităţi.

“În Moldova această schemă este protejată de către Guvern, Parlament şi organele de drept. Vorbind despre Guvern am în vedere ministerul Finanţelor, ministerul Tehnologiilor Informaţionale, Serviciul Vamal şi Poşta Moldovei. Ei au prezentat documente false pentru comisie, au reconfirmat în funcţie oameni care au fost implicaţi anterior în această schemă. Vreau să vă mai spun că în raport cu mine şi în raport cu familia mea sunt acţiuni care ar dori să mă reducă la tăcere. În foarte scurt timp, voi vorbi şi despre aceasta”, a adăugat deputatul.

Sursa: www.pldm.md

PLDM propune modificarea legislaţiei electorale PLDM — solidar cu societatea civilă