Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPNL

Conferinţa teritorială PNL la Orhei

|versiune pentru tipar||
PNL / 29 aprilie 2012
Partidul Naţional Liberal

Duminica, 29 aprilie 2012, a avut loc la Orhei conferinta teritoriala a Organizatiei PNL. Pentru un partid extraparlamentar este un lucru foarte pozitiv, mai ales ca membrii activi s-au mobilizat si au actionat motivati sincer pe propriul efort, din dorinta de consolidare a rindurilor unui partid ce are un obiectiv extrem de puternic si just — Unirea cu Romania.

Orheiul este si unitatea teritorial-administrativa, unde a fost creata filiala Consiliului Unirii. Delegatii au discutat despre situatia din Orhei si despre sarcinile de viitor. Organizatia de la Orhei a fost intotdeauna mare, puternica si activa si a avut rezultate bune in alegeri. Spiritul unionist este foarte prezent la Orhei si pnl-istii sunt cei mai energici in privinta promovarii idealurilor romanesti de intregire a neamului nostru. Inainte de alegerile parlamentare anticipate din 2010, exact la Orhei a avut loc lansarea PNL in scrutin cu mesaj unionist, unde au venit conducerile PNL din toate raioanele si au desfasurat o actiune de partid mobilizatoare.

A fost realeasa conducerea formatiunii — in functia de presedinte a fost ales Gheorghe Maxian, in functia de vicepresedinti — dnii Tudor Arseni si Boris Gaina, iarin cea de secretar — Vasile Cocarcea. Dorim succes organizatiei PNL de la Orhei!

Din partea conducerii Partidului National Liberal au participat la conferinta si au vorbit Sergiu Afanasiu, vicepresedinte al PNL, si Ion Calmic, membru al Biroului Permanent Central al PNL.

Sursa: www.pnl.md

Conducerea Republicii Moldova nu este expresia demnităţii noastre naţionale! PNL consideră că absenţa la proces nu face cinste Ministerului Justiţiei