Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPCD

Pe 20 februarie, PPCD îşi va alege o nouă conducere

|versiune pentru tipar||
PPCD / 16 februarie 2011
Partidul Popular Creştin Democrat

Duminică, 20 februarie a.c., cu începere de la ora 10.00, în incinta Teatrului “GINTA LATINĂ” din Chişinău, va avea loc Congresul Partidului Popular Creştin Democrat. Creştin-democraţii vor lua în dezbatere situaţia din ţară, vor adopta o serie de documente privind reformele instituţionale, inclusiv cea constituţională, situaţia din domeniul economic şi din justiţie, precum şi starea de lucruri din administraţia publică locală. O atenţie aparte se va acorda actualei crize politice, provocate de incapacitatea Parlamentului de a alege preşedintele republicii.

Forul PPCD urmează să ia decizii importante care vizează reformarea şi fortificarea partidului. Recent, Consiliului Naţional al PPCD a discutat şi a aprobat iniţiativa lui Iurie Roşca de fortificare a organizaţiei. Una din schimbările care se va discuta la Congres vizează alegerea unei noi echipe de conducere a partidului. Va fi ales un nou preşedinte al PPCD, precum şi peste zece vicepreşedinţi, secretarul general şi alţi membri ai echipei de conducere, care s-au format pe parcursul ultimilor zece ani în sânul organizaţiei de tineret NOUA GENERAŢIE. Echipa condusă de mai mulţi ani de Iurie Roşca va fi propusă în componenţa Biroului Permanent. Această schimbare va fi încă o dovadă a solidarităţii între generaţia care a fondat acum peste două decenii partidul şi generaţia tineretului creştin-democrat.

Acreditarea jurnaliştilor va începe de la ora 9.00.

Biroul de presă a PPCD

Teze ale PPCD în legătură cu vizita în Republica Moldova a dlui Wilfried Martens, preşedinte PPE, şi susţinerea exprimată de domnia sa lui Vladimir Filat şi PLDM Victor Ciobanu îl succede pe Iurie Roşca la preşedinţia PPCD