Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPDA

Comunicat de presă al PDA: “Pentru ce v-am Ales”?

|versiune pentru tipar||
(astăzi PPDA) / 1 decembrie 2011
Partidul “Democraţia Acasă”

Partidul Politic “Democraţia Acasă” a organizat pe 01 decembrie 2011 o acţiune de protest în faţa Primăriei Municipiului Chişinău. Membrii partidului au venit în faţa Primăriei pentru a cere Aleşilor locali “La MUNCĂ ori PLECAŢI”.

Luni 28 noiembrie a fost programată o şedinţa ordinară a consiliului Municipal, fiind amînată din nou, motivul fiind lipsa de cvorum. Întrebarea noastră este, PENTRU CE V-AM ALES dacă nu doriţi să munciţi ?

Consiliu, în mod normal ar fi trebuit să-şi înceapă activitatea din 18 iulie 2011, când au fost constituite fracţiunile. (In)activitatea consiliului are un impact negativ asupra dezvoltării Capitalei. Paradoxal însă este faptul că unicii care au de suferit de pe seama (in)activităţii Consilierilor sunt cei care i-au votat. Zilnic, în cancelaria primăriei sunt depuse o mulţime de cereri. Majoritatea dintre aceste cereri generează o procedură, finalitatea căreia trebuie să fie o decizie a CMC.

Amintim că:

Şi pentru că ne pasă de oraşul nostru venim să le amintim celor din consiliul Municipal că răbdarea oamenilor nu poate să dureze la nesfîrşit.

Apelul nostru este “La MUNCĂ ori PLECAŢI”.

Sursa: www.m-da.md

Adresarea Partidului Democraţia Acasă către Deputaţi Notă de Protest a Partidului “Democraţia Acasă”