Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Organizaţia de tineret a PLDM din Orhei a părăsit formaţiunea şi aderă la partidul lui Iurie Leancă

|versiune pentru tipar||
PPEM / 24 aprilie 2015
Partidul Popular European din Moldova

Echipa de Tineret a Organizaţiei Teritoriale a PLDM din Orhei a părăsit formaţiunea şi a decis să adere la Partidul Popular European din Moldova. Decizia a fost anunţată în cadrul Biroului Politic de către Preşedintele organizaţiei, Roman Railean.

Într-o Declaraţie a acestora se spune că principalele motive ale plecării lor sunt lipsa de transparenţă decizională, nerecunoaşterea Organizaţiei de Tineret de către conducerea Organizaţiei de seniori, trădarea ideilor democratice în cadrul partidului.

Totodată, ei fac apel către toţi oamenii cu verticalitate, care cred într-un viitor mai bun, să se alăture Partidului Popular European din Moldova.

Iniţiativa de constituire a PPEM a fost lansată la 23 martie, iar între timp mii de persoane s-au alăturat proiectului politic al lui Iurie Leancă. În alegerile locale ce vor avea loc pe 14 iunie, Iurie Leancă este liderul Blocului Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova”.

Sursa: ppe.md

Foşti angajaţi ai instituţiilor de drept şi participanţi la conflictul militar de pe Nistru au decis să adere la Partidul Popular European din Moldova Consilieri raionali şi lideri ai PLDM din Floreşti au ieşit din partid şi se alătură lui Iurie Leancă