Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

Iurie Leancă şi echipa PPEM se află în vizită la Bruxelles

|versiune pentru tipar||
PPEM / 27 mai 2015
Partidul Popular European din Moldova

Deputatul neafiliat, Iurie Leancă, şi echipa Partidului Popular European din Moldova (PPEM) întreprind o vizită de lucru la Bruxelles, la invitaţia Fundaţiei Konrad Adenauer. Ei vor avea întrevederi cu membrii Parlamentului European, oficiali de rang înalt din cadrul Comisiei Europene şi reprezentaţii Partidului Popular European.

Obiectivul principal al vizitei este prezentarea viziunii PPEM de modernizare a Republicii Moldovei, perspectivele de aprofundare a relaţiei R.Moldova-UE, precum şi consolidarea unui parteneriat strategic dintre PPEM şi Partidul Popular European.

Agenda discuţiilor se va axa pe evaluarea procesului de reforme în Republica Moldova din ultima perioadă, priorităţile şi sarcinele la care trebuie să se atragă atenţie pentru a menţine ţara noastră pe parcursul european. De asemenea, se vor aborda modalitatăţile de consolidare a unei forţe sănătoase pro-reforme şi autentic pro-europene care va avea capacitatea să asigure schimbări reale pe plan intern, în mod special cu accent pe finalizarea reformei sistemului judecătoresc şi cel de administrare publică.

Procesul de creare a Partidului Popular European din Moldova a început în urmă cu două luni şi relaţiile strategice cu Partidului Popular European este pledoaria sa firească. PPEM îşi propune să fie un partid al cetăţenilor şi pentru cetăţeni, capabil să aducă transformări reale.

Sursa: ppe.md

Iurie Leancă: Dacă am reuşit să scoatem vizele într-un timp record, înseamnă că putem face şi alte lucruri importante pentru Moldova Partidul Popular European din Moldova preconizează organizarea Congresului de constituire în data de 26 iulie 2015