Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPEM

PPEM a depus la ANRE Cererea prealabilă pentru anularea definitivă a deciziilor de scumpire a energiei electrice şi a gazului

|versiune pentru tipar||
PPEM / 7 septembrie 2015 | 
Partidul Popular European din Moldova

Partidul Popular European din Moldova (PPEM) a înregistrat la ANRE Cererea prealabilă în care solicită anularea definitivă a deciziilor de majorare a tarifelor la energia electrică şi gazele naturale. Aceasta este semnată de preşedintele PPEM, Iurie Leancă, şi a fost depusă de asistentul său de deputat, Eremei Priseajniuc.

“Cererm anularea noilor tarife pe motiv că nu a fost respectată procedura legală şi nu a fost consultată opinia cetăţenilor. Mai mult decât atât, în Monitorul Oficial au fost publicate tarife mai mari pentru gazele naturale decât cele aprobate în şedinţa ANRE din 18 iulie curent, ceea ce este o încălcare. Îndemnăm oamenii să ne urmeze exemplul şi să ceară anularea deciziilor de scumpire a gazului şi a energiei electrice”, a declarat presei Eremei Priseajniuc.

Modelul Cererii prealabile este publicat pe pagina oficială a PPEM. Astfel, Partidul Popular European din Moldova îndeamnă consumatorii, asociaţiile profesionale de profil şi organizaţiile neguvernamentale să dea curs iniţiativei de contestare a hotărârilor ANRE.

Sursa: ppe.md

Au fost depuse cererea şi dosarul de înregistrare a Partidului Popular European din Moldova Primul Consiliu Naţional PPEM: suntem unica alternativă pro-europeană guvernării falite actuale