Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Partidul Popular din Moldova a serbat Ziua de 9 mai

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 mai 2011
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de tineret din Chişinău a proaspătului Partid Popular din Moldova, împreună cu preşedintele formaţiunii, Ian Lisnevschi, au depus flori, luni 9 mai la monumentul focului veşnic din complexul memorialului Eternitate.

Astfel, tinerii populari au decis să marcheze ziua cu o semnificaţie dublă, cea de 9 mai. Preşedintele formaţiunii politice a declarat că este foarte important ca tinerii să nu uite de faptul că buneii lor au luptat pentru pace, dar în acelaşi timp să nu uite şi de importanţa Europei pentru R. Moldova.

“Trebuie să le mulţumim celor care şi-au sacrificat viaţa, pentru posibilitatea de a trăi în pace în prezent. Consider că nu trebuie să ne axăm doar pe naţionalitate sau pe limba vorbită, dar şi să cinstim memoria strămoşilor noştri. În acest context, felicit pe toţi cu Ziua Victoriei şi Ziua Europei”, a declarat Ian Lisnevschi.

Preşedintele organizaţiei de tineret din Chişinău al PPM, Igor Rascazov a menţionat că prin acest gest au dorit să demonstreze că tinerii nu uită de faptele eroice ale celor căzuţi pe frontul de luptă.

“Le mulţumim şi le suntem recunoscători de faptul că suntem prezenţi aici. Dorim ca exemplul nostru să-l urmeze mai mulţi tineri şi să nu uite de veterani, oferindu-le ajutorul şi respectul cuvenit. Felicitări, dragi veterani, cu ocazia acestei sărbători!”, a ţinut să menţioneze preşedintele organizaţiei de tineret din Chişinău.

Sursa: www.politik.md

  Zâmbete, bucurii şi voie-bună la orfelinatul din sectorul Botanica