Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Zâmbete, bucurii şi voie-bună la orfelinatul din sectorul Botanica

|versiune pentru tipar||
PPRM / 1 iunie 2011
Partidul Popular din Republica Moldova

Zâmbete, bucurii, cadouri, cântece şi voie-bună, au primit în dar de ziua lor copiii de la orfelinatul pe str. Cuza Vodă din secorul Botanica al capitalei, din partea Organizaţiei Tineretului din Chişinău a Partidului Popular din Moldova.

Membrii ai organizaţiei au sărbătorit Ziua Copilului alături de micuţii de la ofelinat. Copiii au primit în dar jucării, dulciuri şi au avut parte de diverse jocuri şi concursuri.

“Am dorit să le aducem micuţilor zâmbete şi bucurii, să le ştergem tristeţea şi singurătatea din priviri. Am încercat să-i facem să uite măcar pentru o zi de faptul că nu au părinţi şi că nu are cine să le ofere dragoste, căldură şi o copilărie fericită”, a declarat preşedintele organizaţiei de tineret, Igor Rascazov.

Organizaţia tinerilor a PPM vor continua acţiunea socială în mai multe case de copii din Moldova. “Este doar un început, un semnal de start pentu toţi tinerii din ţară, să fim alături de cei care au nevoie de susţinere şi dragoste — faptele bune spun mai mult şi sunt mai importante decât vorbele, dorim să vedem zâmbete şi bucurii pe chipurile copiilor nu doar în această zi”, a mai spus preşedintele organizaţiei.

Pentru prima oară în lume, ziua internaţională a copilului a fost sărbătorită în octombrie 1953 şi a fost sponsorizată de către Uniunea Internaţională pentru Bunăstarea Copilului din Geneva. Ideea de a avea o zi internaţională i-a venit lui Rubab Mansoor elev în clasa a 8-a şi a fost acceptată şi adoptată de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în anul 1954.

Sursa: www.politik.md

Partidul Popular din Moldova a serbat Ziua de 9 mai Meciuri spectaculoase la Cupa Tineretului la fotbal