Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Deschiderea clubului de luptă Garlem în Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 august 2011
Partidul Popular din Republica Moldova

La începutul lunii august în Moldova a fost deschis un nou club de lupta în stil Muay Thai, Kung Fu, K1, si primul club în Moldova de Extreme Martial Arts. Clubul a fost fondat de un grup de tineri sub egida Partidului Popular din Moldova.

“In ziua de azi, viaţa a devenit o lupta, în care trebuie să manifeşti cat mai multa putere, răbdare şi străduinţa pentru a învinge. Anume aceste calităţi îşi propun antrenorii să dezvolte generaţiei de tineri, care îşi dedica tot timpul liber antrenamentelor şi Clubului” a spus antrenorul în stil Muay Thai, Artur Usenco.

“Am încercat sa susţinem băieţii în sportul practicat de ei, să le oferim posibilitatea de a petrece antrenamentele într-un club sportiv bine echipat, cu antrenori profesionişti. In societatea de azi pentru tineret exista foarte multe tentaţii, care, odată urmate, pot distruge o viaţa tânăra. Scopul nostru este de a crea un mediu favorabil pentru dezvoltarea tinerilor în spiritual competiţiei şi tendinţei spre noi performante, promovarea unui mod de viaţă sănătos şi dezvoltarea noii generaţii.”, a declarat preşedintele PPM, Ian Lisnevschi.

“Am avut plăcută ocazie sa efectuam deschiderea clubului sportiv Garlem, de care fapt suntem încântaţi. De mult timp doream sa deschidem un astfel de club, unde s-ar antrena copii si tinerii din diferite categorii sociale. Acest club va fi «un pas enorm», deoarece ne dorim o societate prosperă cu o minte sănătoasă într-un corp sănătos”, a subliniat preşedintele organizaţiei de tineret din Chişinău al PPM, Igor Rascazov.

Şi membrul clubului Denis, s-a arătat bucuros că i s-a oferit şansa de a-şi demonstra capacităţile sportive. “Acest club, îmi va da şansa sa cresc pe plan profesional”, a menţionat acesta.

“E un eveniment extraordinar, suntem foarte bucuroşi că în ziua de azi mai sunt oameni, carora le pasă de viitorul tineretului şi viitorul sportului din Moldova. Tinerii au nevoie de sprijin şi de încredere, e foarte greu sa faci ceea ce iţi place. Lupţi nu numai pe ring dar şi în viaţă, uneori viaţa loveşte şi mai tare. În aceste momente trebuie să fim puternici pentru a învinge orice greutate”, a spus antrenorul de Extreme Martial Arts, Valentin Untilov.

Sursa: www.politik.md

Meciuri spectaculoase la Cupa Tineretului la fotbal Declaraţia Partidului Popular din Moldova: Depăşirea crizei politice prin crearea unui “For Civic”