Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Şedinţele Grupurilor de Lucru pentru modificarea Statutului şi Programului Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 10 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 9 octombrie curent, la Chişinău au avut loc şedinţele Grupurilor de Lucru pentru modificarea Programului şi Statutului Partidului Popular din Republica Moldova. În cadrul întrunirii au fost analizate propunerile parvenite pînă la moment din teritoriu şi a fost aprobat planul de lucru al Grupurilor menţionate şi graficul întrunirilor acestora.

Astfel, Grupurile de Lucru se vor întruni în fiecare săptămînă pentru a analiza minuţios toate propunerile şi pentru a modifica, pas cu pas, atît Statutul cît şi Programul partidului.

Aceste modificări sînt necesare pentru ca în cadrul Congresului II al Partidului Popular, care va avea loc la 17 noiembrie curent, să fie aprobat un Statut corespunzător legislaţiei Republicii Moldova şi un Program care să elucideze cel mai bine priorităţile partidului.

În acest scop, toţi membrii Partidului Popular din Republica Moldova sînt îndemnaţi să vină cu opinii şi propuneri faţă de modificările iniţiate, cu scopul de a identifica cele mai optime direcţii de dezvoltare a ţării noastre şi bunăstare a cetăţenilor Republicii Moldova.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Şedinţa Biroului Permanent a Organizaţiei de Tineret din Chişinău, sectorul Centru Răspuns la protestele fermierilor…