Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale ai Partidului Popular din Republica Moldova au fost convocaţi într-o şedinţă de lucru

|versiune pentru tipar||
PPRM / 13 noiembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La Chişinău a avut loc şedinţa Preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova.

Principalele subiecte discutate pe ordinea de zi a şedinţei a fost proiectul nou al Statututului şi Programului partidului care se vor propune spre adoptare în cadrul Congresului II al formaţiunii.

Astfel, conform noului proiect al Statutului, se propune ca la etapa actuală, la conducerea partidului să fie aleasă o echipă de copreşedinţi care vor continua consolidarea rîndurilor partidului.

Potrivit modificărilor efectuate în Program, Partidul Popular este un partid de o doctrină populară, care militează pentru promovarea responsabilităţii, modernităţii şi umanitarizmului.

Partidul Popular îşi propune să reprezinte întreaga populaţie şi să apere interesele tuturor cetăţenilor, indifernet de originea etnică, limbă, religie, sex, situaţia materială sau provenienţa lor socială, să transforme Republica Moldova într-un stat civilizat, în care oamenii să aibă o viaţă demnă şi asigurată. .

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale ai Partidului Popular din Republica Moldova şi-au exprimat încerederea în sarcinile pe care şi le asumă această formaţiune, fiind siguri că toţi împreună, într-o echipă consolidată, vom transforma societatea noastră în una prosperă şi liberă.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova, la Cantemir Provocările care au determinat crearea Partidului Popular din Republica Moldova